ممکن است گاهی بعد از ریختن چای، لایه ای چربی روی فنجان چای ببینید. به وجود آمدن چربی روی چای سیاه دلایل مختلفی دارد. ولی معمولاً اولین چیزی که به ذهن می رسد، درست شسته نشدن فنجان یا استفاده از اسکاچ چرب و کثیف است. وجود چربی روی قوری یا فنجان چای وجه خوبی ندارد و حس ناخوشایندی ایجاد می کند. در این مقاله مجله زردخت همراه ما باشید تا با دلایل به وجود آمدن لکه های چربی در کتری و روش های برطرف کردن آن آشنا شوید.
لکه چربی روی چای
ممکن است بعضی اوقات با وجود تمیز بودن کتری و قوری، بر روی سطح چای چربی ببینید. در بیشتر موارد در هنگام استفاده از دستگاه چای ساز ممکن است با این مشکل مواجه شوید. در ادامه دلایل وجود چربی روی چای را مورد بررسی قرار می دهیم.
یکی از روش های جلوگیری از ایجاد چربی روی چای، استفاده از ابر و اسکاچ تمیز است. بهتر است یک اسکاچ مخصوص برای شستن دستگاه چای ساز داشته باشید.
رسوب زدایی کتری و چای ساز روش دیگری برای از بین بردن چربی روی چای است. برای این کار ابتدا باید مقداری سرکه داخل کتری یا دستگاه چای ساز بریزید. سپس دستگاه یا کتری را روشن کنید و بگذارید چند بار به جوش بیایید. اگر کتری شما گازی است، می توانید یک ساعت آن را بجوشانید ولی برای دستگاه چای ساز چنین چیزی امکان ندارد.
وجود رسوب در دستگاه چای ساز
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چای آلبالو و خواص چای آلبالو
آب گرم از مجاری پکیج و آب گرم کن عبور می کند. چون این مسیر از املاح آهکی پر است، موجب ایجاد لایه چربی روی چای و آب جوش می شود.
چای خارجی به خاطر داشتن اسانس و عطر، دارای ناخالصی است. به همین دلیل یک ساعت بعد از دم کشیدن چای، یک لایه چربی روی چای دیده می شود.
وجود رسوب نه تنها موجب ایجاد چربی روی چای می شود بلکه موجب به وجود آمدن لایه های سخت می شود. این لایه های سخت انتقال حرارت را کاهش می دهند و در نتیجه چای ساز انرژی بیشتری مصرف می کند.
برای خرید انواع چای ایرانی و خارجی با کیفیت، به سایت زردحت مراجعه کنید. کارشناسان ما در زردخت در انتخاب بهترین نوع چای به شما کمک می کنند.
خرید چای سیاه ایران و هندوستان (200 گرمی)
خواندن این مطلب هم به شما پیشنهاد میشود:
قدیمی ترین چایخانه تهران با یک فنجان عشق
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز 124