آیا چای سیاه برای کبد چرب ضرر دارد؟
16 آذر, 1401علت به وجود آمدن چربی روی چای چیست؟
18 آذر, 1401معرفی و فواید چای ترش برای سلامتی
قبل از اینکه بخواهیم درباره زمان مصرف چای ترش صحبت کنیم، اجازه بدهید نگاه کلی به فواید این چای برای سلامتی بیندازیم. چای ترش یا چای هیبیسکوس به عنوان چای گیاهی که از انواع گیاهان و ادویه ها تهیه می شود و معمولاً فاقد کافئین و کالری است. این چای در ایران طرفداران زیادی دارد و می توان آن را به صورت گرم یا سرد سرو کرد. چای هیبیسکوس برای دهه ها در کشورهای آفریقایی برای کاهش دمای بدن، درمان بیماری های قلبی و تسکین گلودرد استفاده می شود. بسیاری از دانشمندان بر این عقیده هستند که چای ترش برای تنظیم فشار خون مفید است و به رفع کلسترول بالا کمک میکند. تا انتهای این مطلب مجله زردخت همراه ما باشید.
زمان مصرف چای ترش
بهترین زمان مصرف چای ترش
از نظر کارشناسان تغذیه بهترین زمان مصرف چای ترش حدود نیم ساعت پیش از وعده اصلی غذایی می باشد. همچنین اگر قصد لاغری با این چای محبوب را دارید باید بگوییم که بهترین زمان مصرف چای ترش برای لاغری، نیم ساعت قبل از پیاده روی یا سایر ورزش هاست.
روش اول: طرز تهیه چای ترش
در این بخش می خواهیم به رایج ترین طرز تهیه چای ترش در خانه اشاره کنیم. می توانید چای ترش را به روشی آسان تهیه کنید. به این صورت که یک و نیم قاشق چایخوری ترش خشک شده را در آب جوش بریزید و به مدت پنج تا ده دقیقه صبر کنید و سپس بنوشید.
روش دوم: طرز تهیه چای ترش
طرز تهیه چای ترش به روش دوم نیز به این شرح است که یک قابلمه آب را روی اجاق به جوش بیاورید. چای ترش خشک شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. می توانید بسته به طعم چایی که ترجیح می دهید مقدار زیاد یا کم را به آب جوش اضافه کنید. چای ترش فاقد کافئین است بنابراین افزودن بیش از حد آن به سلامتی شما آسیبی نمی رساند. بعد از اینکه جوش آمد، دم کرده را به آرامی داخل قوری بریزید. سپس اجازه بدهید که بیش از پنج دقیقه دم بکشد. چای را با استفاده از یک صافی فلزی در فنجان بریزید.
نحوه مصرف چای ترش چگونه است؟
درباره نحوه مصرف چای ترش نیز باید بگوییم که کاملا به مزاج شما بستگی دارد. شما میتوانید شیرین کننده مورد علاقه خود را به این نوشیدنی اضافه کنید یا به صورت کاملا ترش سرو کنید. منتهی اگر برای لاغری از این چای استفاده می کنید، بهتر است شیرین کننده را به مقدار کم اضافه کنید.
هشدار: دوز مناسب چای ترش یا مکمل های آن برای نوشیدن وجود ندارد، اما به صورت کلی مصرف بیش از دو تا سه فنجان در روز توصیه نمی شود.
طرز تهیه چای ترش | زمان مصرف چای ترش
عوارض چای ترش چیست؟
اگر یادتان باشد گفتیم که چای ترش فاقد کافئین است و عوارض چندانی برای سلامتی ندارد. منتهی اگر بخواهیم به صورت دقیق به عوارض چای ترش اشاره کنیم موارد زیر به نظر میرسند:
حساسیت به چای ترش: اگر به چای ترش حساسیت دارید، باید از نوشیدن آن خودداری کنید. ممکن است این حساسیت را بعد از نوشیدن چای ترش برای اولین بار هم تجربه کنید.
تداخلات دارویی، عوارض چای ترش: این چای ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، بنابراین اگر از داروهای فشار خون بالا یا دیابت استفاده می کنید، ممکن است فشار خون شما به میزان قابل توجهی کاهش یابد. این چای همچنین حاوی P hytoestrogens است که استروژن های گیاهی هستند که ممکن است اثربخشی داروهای ضد بارداری را کاهش دهند.
عوارض چای ترش برای خانم های باردار: فیتواستروژن موجود در چای ترش ممکن است در دوران بارداری عوارضی ایجاد کند که منجر به زایمان زودرس شود. شایان ذکر است که همیشه باید قبل از شروع هر گونه درمان خانگی از جمله چای ترش با پزشک خود صحبت کنید. زیرا ممکن است این درمان خانگی برای دیگران مناسب باشد اما برای سلامتی شما مضر باشد.
بیشتر بخوانید: