آنفولانزای خوکی یکی از بیماری هایی است که از زمان های قدیم شناخته شده است. اولین ظهور این بیماری در سال 1918 بود، اما زمانی که این بیماری ظاهر شد، شیوع کمی در بین انسان ها داشت. این فقط به افرادی که تماس مستقیم با خوک داشتند منتقل می شد، زیرا فقط از خوک به انسان منتقل می شد. در این مطلب از مجله زردخت به علائم آنفولانزای خوکی، تشخیص این بیماری و روش های درمان خانگی آنفولانزای خوکی میپردازیم.
نوشیدن چای سبز و بعضی از چای های گیاهی در درمان خانگی آنفولانزای خوکی و آنفولانزای مرغی موثر است.
اخیراً آنفولانزای خوکی شروع به جابجایی کرده است و بیشتر از خوک به انسان و از فردی به فرد دیگر منتقل می شود و همین امر آن را خطرناک تر می کند. در سال 2009، این بیماری در سراسر جهان گسترش یافت و سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان یک اپیدمی خطرناک طبقه بندی کرد. اگر در ابتدا تشخیص داده نشود، می تواند باعث مرگ بیمار شود. علائم آنفولانزای خوکی بسیار شبیه به علائم آنفولانزای فصلی است. در این نوشتار، درمان خانگی و مهم ترین علائم آنفولانزای خوکی را به شما معرفی می کنیم.
بیشتر بخوانید:
چای سبز و زنجبیل: فوایدی که نباید از دست بدهید+طرز تهیه
نوشیدن آب و مایعات به هنگام ابتلا به این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است. از راههای درمان خانگی آنفولانزا نوشیدن چای سبز، چای ترکیبی و گیاهی است. گیاهان مختلف خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارند که میتوانید برای درمان انواع آنفولانزا بسیار مفید باشند.
تهیه یک چای ترکیبی خاص میتواند برای بهبود بیمار راهگشا باشد. کافیست چای سبز ارگانیک یا چای سیاه را به همراه زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل، زردچوبه، گل میخک و آب لیموی تازه درست کنید و روزانه بنوشید. مخلوط کردن یک قاشق عسل طبیعی نیز در این چای به بهبود بیمار و خوش طعم تر شدن چای کمک خواهد کرد.
قیمت و خرید چای سبز ارگانیک ایرانی
بیشتر بخوانید:
خواص چای سبز برای تخمدان ها+ 10 هشدار از مضرات چای سبز
یک بیمار آنفولانزای خوکی گرفتگی بینی و درد سینوسی دارد. همچنین انسداد بینی و سینوس ها روی چشم اثر می گذارد، بنابراین بیمار احساس درد و خشکی در چشم می کند. این علائم هیچ تفاوتی با علائم آنفولانزای فصلی ندارند.
سختی و تنگی نفس یکی از علائم جدی است که در مراحل بعدی بیماری ظاهر می شود. ظهور خون در هنگام استفراغ، استفراغ شدید شدید. ظاهر شدن خون در خلط و اختلال در هوشیاری. کبودی صورت و پوست نیز از علائم بسیار جدی این بیماری است و یکی از شایع ترین علائم در کودکان است و به ندرت در بزرگسالان ظاهر می شود. وضعیت بهبود می یابد و سپس بسیار بدتر از آنچه بود برمی گردد.
پس از ذکر مهم ترین علائم آنفولانزای خوکی، متوجه می شویم که نمی توان بین آنفولانزای خوکی و آنفولانزای فصلی تفاوت قائل شد. زمانی که بیمار به آنفولانزای خوکی یا آنفولانزای فصلی مبتلا می شود، ممکن است تمام یا برخی از این علائم را احساس کند. با این حال، این آنفولانزا را میتوان تشخیص داد اگر متوجه شویم که علائمی که در بیمار ظاهر میشود حتی با درمانهایی که هنگام ابتلای بیمار به آنفولانزای فصلی انجام میشود، کمتر نیست.
در صورت افزایش علائم و ناتوانی بیمار در انجام هر گونه فعالیتی، باید برای ارائه بیمار به پزشک عجله کرد. آنفولانزای خوکی بیماری است که تشخیص آن حتی پس از مراجعه به پزشک دشوار است. آنفولانزای خوکی تنها با آزمایش این بیماری قابل تشخیص است. تاکنون هیچ واکسنی علیه آنفولانزای خوکی ساخته نشده و واکسن آنفولانزای فصلی نمی تواند آنفولانزای خوکی را درمان یا از آن پیشگیری کند.
امیدواریم که خواندن این مطلب مجله زردخت برایتان مفید بوده باشد. ما را از نظرات خود در بخش کامنت ها بی بهره نگذارید. در صورتی که قصد خرید چای سبز ارگانیک، چای ترکیبی و بهترین و مرغوب ترین زعفران اعلاء را دارید، میتوانید از طریق فروشگاه زردخت تهیه کنید. کلیه کارشناسان در این مجموعه به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چای سبز زعفرانی | خواص چای سبز و زعفران
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز 102