جدول كالری مواد غذايی: کالری معیاری است برای میزان انرژی موجود در غذا و هر یک از ما هر روز با توجه به سن، جنسیت، وزن و سطح فعالیت به مقادیر متفاوتی از انرژی و مواد مغذی نیاز داریم. کالری به انرژی ای گفته می شود که بدن از غذا و نوشیدنی دریافت می کند و در فعالیت های بدنی مصرف میکند. امروزه کالری روی همه بسته های مواد غذایی نوشته شده است زیرا دانستن و اندازه گیری آنها مهم است. برای روشن شدن اهمیت کالری، در این مطلب از مجله زردخت جدول كالری مواد غذايی معروف ترین خوراکی ها که در آشپزخانه های ما طبخ میشوند را مرور می کنیم. سپس جدول نمونههایی از غذاهایی که کالری صفر دارند را با اشاره به روش محاسبه کالری مورد نیاز بدن آورده شده است.
کالری نشان داده شده در هر 100 گرم از هر نوع:
نان سفید 266 کالری
جو نپخته 394.74 کالری
جگر سرخ شده 175 کالری
ماست بدون چربی 59 کالری
پنیر لبنه کم چرب ۷۳ کالری
پنیر لبنه پر چرب 150 کالری
کیبه سرخ شده 172 کالری
ماکارونی اسپاگتی ساده 157 کالری
اسپاگتی گندم کامل 124 کالری
ماکارونی آب پز 137 کالری
نان تورتیلا قهوه ای 340 کالری
این خوراکی برای رژیم غذایی بسیار مفید هستند و در جدول كالری مواد غذايی برای رژیم غذایی ایده آل بسیار مناسب هستند، زیرا هضم این غذاها کالری معادل آنچه شما می دهید می سوزاند، بنابراین نتیجه کالری هایی که به بدن می رسد تقریباً صفر است:
نارنگی سرشار از ویتامین C است. یک میوه (74 گرم) حاوی 60 درصد ارزش روزانه ویتامین C و تنها 35 کالری است.
چه مقدار کالری باید بخورید؟ برای تعیین دقیق کالری دریافتی روزانه خود، وزن، سن، قد و جنسیت فعلی خود را در ماشین حساب وارد کنید و مقدار تمرین و فعالیت بدنی که باید انجام می دهید را در ماشین حساب کالری وارد کنید. اکثر بزرگسالان برای حفظ متابولیسم، فعالیت ماهیچه ای و عملکرد مغز به حداقل حدود 2000 کالری نیاز دارند. با این حال، کالری بیش از حد می تواند منجر به انواع بیماری ها شود. بنابراین توصیه می شود مصرف مواد غذایی خود را طبق جدول کالری که در بالا توضیح دادیم هدایت کنیم و تعداد غذاهای مفید و سیر کننده را افزایش دهیم.
هنگام تهیه جدول كالری مواد غذايی برای افزایش وزن، باید تعدادی از عوامل مهم را در نظر گرفت که عبارتند از:
سن: نمودار کالری برای افزایش وزن با توجه به سن متفاوت است، زیرا کودکان و نوجوانان در مراحل رشد به کالری بیشتری برای افزایش وزن نیاز دارند.
سایز و فیزیک بدنی: یکی از فاکتورهای مهم نیز ویژگی های فیزیکی فرد است، زیرا قد و وزن بر برنامه کالری برای افزایش وزن تأثیر می گذارد.
اثرات هورمونی: تعدادی از عوامل در محاسبه برنامه کالری برای افزایش وزن دخالت دارند، از جمله تأثیر هورمون های تیروئید، زیرا هرگونه عدم تعادل یا کمبود آنها منجر به تنظیم برنامه می شود.
تاثیر داروها: داروهایی که هر فرد مصرف میکند، نقش عمدهای در محاسبه کالری مورد نیاز برای افزایش وزن دارد، زیرا برخی از داروها باعث میشوند فرد بیش از نیاز روزانه به کالری نیاز داشته باشد.
برای تعیین برنامه افزایش وزن خود با پزشک مشورت کنید و به احتمال زیاد او شما را به محاسبه ای ارجاع می دهد که به شما کمک می کند میزان کالری مورد نیاز را تخمین بزنید.به طور کلی، یک فرد روزانه بین 300 تا 500 کالری بیشتر از نیاز خود نیاز دارد. به آرامی و پیوسته وزن خود را افزایش دهید، در حالی که افزایش سریع به 700 تا 1000 کالری در روز بیش از نیاز نیاز دارد.
این جدول کالری میوه های معمولی است:
برای میوه سیب : 130 کالری
میوه آووکادو: 50 کالری
خوشه انگور: 90 کالری
هندوانه: 90 کالری
میوه موز: 110 کالری
کیوی: 90 کالری
آناناس 2 قاچ: 50 کالری
گیلاس: 100 کالری
توت فرنگی: 50 کالری
نارنجی: 80 کالری
زردآلو 100 گرم: 48 کالری
طالبی 100 گرم: 35 کالری
انجیر 100 گرم: 75 کالری
خرما 100 گرم: 228 کالری
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز 120