تاثیر چای بر فشار خون | آیا چای فشار خون را بالا میبرد؟
8 آذر, 1401برای سرماخوردگی چه چایی بخوریم
10 آذر, 1401بسیاری در حین نوشیدن چای یا قهوه به مصرف قرص متوسل می شوند، اما آیا واقعاً می توان این کار را کرد و دارو را به جای آب با این نوشیدنی ها مصرف کرد؟ در واقع قرص را هرگز نباید با چای سیاه یا چای سبز یا قهوه مصرف کرد زیرا حاوی کافئین است. یکی از موادی که می تواند اثر ترکیبات موجود در قرص را افزایش یا کاهش دهد. همچنین، قرص و دارو را را نباید با نوشابه مصرف کرد، زیرا برخی از آنها حاوی کافئین و موادی هستند که ممکن است با قرص تداخل داشته باشند. تا انتهای این مطلب مجله زردخت همراه ما باشید.
از طرف دیگر، شما حتی نباید هیچ نوع دارویی را با آب میوه مصرف کنید زیرا ممکن است بر اثر داروها نیز تأثیر بگذارد. اگر گریپ فروت، به عنوان مثال، با داروهای فشار خون، داروهای کلسترول، یا داروهای قلبی مصرف شود، ممکن است بر اثر آنها تأثیر بگذارد و باعث ایجاد تعدادی از مشکلات منفی بر سلامت بدن شود.
توصیه ما به شما این است که آب معدنی را فقط همراه با دارو مصرف کنید و دستورات پزشک را در مورد بهترین زمان مصرف این نوع داروها رعایت کنید تا از هرگونه واکنش منفی جلوگیری شود.
حتما بخوانید:
هر آنچه باید درباره اثر آنتی اکسیدانی چای بدانید
چای سبز ممکن است با یک داروی رایج برای کاهش فشار خون تداخل داشته باشد
محققان ژاپنی هشدار دادند که مصرف چای سبز ممکن است اثر قرص هایی را که معمولا برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا تجویز می شود، تضعیف کند. محققان در یک مطالعه اخیر به این نتیجه رسیدند که مصرف چای سبز مانع از کار مراکز تخصصی در انتقال مواد در سلول ها می شود که به بدن در جذب داروهایی از نوع “بتا بلوکرها” کمک می کند. این نوع قرص معمولا برای درمان فشار خون استفاده می شود. از طریق آزمایش های انجام شده توسط محققان، مشخص شد افرادی که در زمان مصرف این قرص های فشار خون چای سبز می نوشند، از سطوح پایین ترکیب «نادولول» در گردش خون رنج می برند.
بیشتر بخوانید:
چرا نوشیدن چای یا قهوه بعد از مصرف دارو اشتباه است؟
بسیاری از افراد هنگام مصرف دارو از ترفندهایی مانند شکستن کپسول دارو یا نوشیدن نوشابه یا چای و قهوه پس از مصرف دارو پیروی می کنند. یک پزشک داروساز به نوبه خود توضیح داد که برخی از عادات غلط در برخورد با داروها ممکن است در نتیجه فرهنگ غلط در برخورد با سیستم دارویی، عوارض جدی برای سلامتی ایجاد کند که ممکن است منجر به مرگ شود. این دکتر داروساز در اظهارات اختصاصی افزود که ما متوجه می شویم که بسیاری از افراد پس از قورت دادن کپسول یا نوشیدنی دارو، نوشابه، چای یا قهوه می نوشند که این اشتباه بزرگی است، زیرا این نوشیدنی ها حاوی کافئین فعال هستند. بر ماده فعال دارو و جذب از بدن تأثیر می گذارد.
بیشتر بخوانید:
طعم گس چای چیست؟ بهترین چای با طعم گس کدام است؟
وی با اشاره به اینکه اگرچه برخی داروها هستند که تحت تأثیر کافئین قرار نمی گیرند، اما قاعده کلی که باید رعایت شود عدم مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین پس از مصرف دارو است. ویتامین ها و اثر آنها در صورت مصرف نوشیدنی های کافئین دار باطل می شود. بنابراین همیشه ترجیح داده می شود زمانی که می خواهید نوشیدنی های حاوی کافئین بنوشید، دو ساعت پس از مصرف دارو صبر کنید.
خواندن این مطلب هم به شما پیشنهاد میشود:
1 Comment
سلام سوالم اینه بعدازمصرف قرص باآب چای بخوریم بازهم مخربه وختثی میکنه؟